Onze internationale verhuisservice

Onze internationale verhuisservice. Wat kunt u verwachten?
U gaat verhuizen naar het buitenland. Er komt veel op u af, er is veel te regelen. Scholing, nieuwe woning, oude woning, opzeggen van lidmaatschappen, belasting, verzekering. De fysieke internationale verhuizing zelf, kunt u helemaal  aan UTS International uit besteden met onze complete verhuisservice.

U kunt er ook voor kiezen delen van de verhuizing zelf te doen. In dit artikel leest u wat u kan verwachten van onze internationale verhuisservice.

De volgende onderwerpen worden in dit artikel over internationale verhuisservice besproken:

 • Offerte
 • In -en uitpakken
 • Kunst
 • Schoonmaken
 • De -en monteren
 • Inklaring
 • Klusjesman
 • Opslag
 • Verzekering 

Flex verhuisservice
UTS International vindt het belangrijk dat u kunt kiezen voor de service die bij u past. Wat is uw verhuisbudget, hoeveel tijd heeft u om de verhuizing voor te bereiden? Wat vindt u prettig? Mogen wij alles doen of pakt u persoonlijke eigendommen liever zelf in?

Bespreek u wensen met onze UTS collega en kom samen tot het beste verhuisplan voor uw verhuizing. Veel mensen kiezen voor onze optimale internationale verhuisservice waarbij UTS International alles voor u doet: inpakken, de- en monteren, uitpakken, handyman services.

Een andere groep klanten kiest ervoor om zelf in te pakken. Tijdens het opruimen en uitzoeken, heeft u immers toch alles in uw handen. Het inpakken van de kostbare, breekbare eigendommen wordt vaak aan ons overgelaten.

Offerte
Met welke verhuizer gaat u in zee? Om een goede keuze te maken rondom de internationale verhuizer, heeft u een goede offerte nodig. Een offerte die precies omschrijft welke service is inbegrepen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Alle afspraken rondom uw verhuizing worden besproken tijdens een zogenaamde “survey”. Dit is een afspraak met onze UTS collega. Tijdens deze survey spreekt u de gehele verhuizing tot in detail met ons door. Deze afspraak kan bij u thuis plaatsvinden of middels een online afspraak. Wat zijn precies uw wensen? Wat is de gewenste planning? De basis voor een zorgeloze verhuizing wordt tijdens deze afspraak gelegd.

Het is belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij uw verhuizer. Is er aandacht voor uw persoonlijke wensen?

Lees hier ons artikel “Kosten internationale verhuizing”.

Inpakken
Het inpakken en inladen van een inboedel voor een internationale verhuizing is een vak part. UTS Internationale maakt gebruik van speciale verpakkingsmaterialen en inpaktechnieken. Het gebruik van deze materialen zorgen er voor dat uw eigendommen goed worden beschermd voor internationaal transport.

Bij onze optimale internationale verhuisservice pakt UTS International alles voor u in. Onze inpakteams zijn speciaal getraind, ze werken zorgvuldig en vakkundig. De paklijst (inventarislijst) wordt zorgvuldig bijgehouden.

U kunt er ook voor kiezen om (een gedeelte van) uw eigendommen zelf in te pakken. Dit kan praktisch zijn om overzicht te houden. Voor sommige klanten is de internationale verhuizing hét moment om op te ruimen en niet klakkeloos alles in te laten pakken. Voor andere mensen is het een financiële kwestie. U kunt er zelfs voor kiezen om uw eigen inpakmaterialen te gebruiken.

UTS International raadt altijd om waardevolle en-of breekbare items professioneel in te laten pakken.

 Hier leest u meer over nuttige  inpaktips.

Kunst

Wanneer u speciale, kwetsbare items te verhuizen heeft, zoals kunst, kroonluchters of hangklokken, dan stellen wij voor om speciale houten kratten te laten timmeren. Deze maatkratten bieden de beste bescherming tijdens internationaal transport.

Deze kratten zijn kostbaar, maar zeker geschikt voor hergebruik bij uw volgende verhuizing.

Heeft u (houten) antieken items of kostbare kunst? Bij een verhuizing naar een land met een extreem vochtig of droog klimaat raden wij aan om u te laten adviseren door een specialist. In sommige gevallen is het verstandiger bepaalde items niet mee te verhuizen om permanente schade te voorkomen.

Schoonmaken
Veel van onze klanten hebben zelf een hulp in huis of een relatie met een schoonmaakbedrijf. Mocht dit niet het geval zijn en u wilt de grote schoonmaak van uw huis uitbesteden, dan kunt u dit aangeven tijdens de survey.

UTS International kan de schoonmaak van uw woning verzorgen. Onze vaste, betrouwbare partner werkt al jarenlang samen met UTS International.

De -en monteren
De -en monteren kan tijdrovend en frustrerend zijn. UTS International neemt dit graag van u over. Ons verhuisteam is ervaren in de -en monteren.  Indien u er voor kiest om zelf te de -en monteren raden wij u aan om foto’s te nemen tijdens de demontage. Dit vergemakkelijkt montage op plaats van bestemming.

Nog een tip: Zorg er voor dat u alle losse schroefjes, boutjes in apartjes zakjes of doosjes bewaard. Bewaar al deze zakjes en doosjes in één doos: Geef per doosje/zakje aan bij welk item de schroefjes horen.

Opslag
Regelmatig komt het voor dat onze klanten opslag nodig hebben. Wanneer u, om welke reden  dan ook, niet al uw bezittingen wilt meeverhuizen dan kunt u uw spullen in opslag plaatsen. UTS International beschikt over heel Nederland over verschillende loodsen. Deze loodsen zijn speciaal bestemd voor de opslag van verhuisgoederen.

Ons inpakteam zal deze items speciaal voor lange opslag verpakken. Het opstellen van paklijsten (inventarislijsten) is onderdeel van onze internationale verhuisservice. Deze lijsten zijn heel praktisch bij het op orde houden van uw opslag. Wanneer u in Nederland bent, kunt u altijd op afspraak bij uw opslag komen.

Inklaring
De inklaring van uw verhuizing, wanneer u van of naar de EU verhuist, verzorgen wij altijd voor u. Internationale wetgeving rondom inklaring van verhuisgoederen is ons specialisme. UTS International heeft hier jarenlange ervaring in. Wij raden af dit onderdeel van de verhuizing zelf te doen.  Het uitbesteden van de inklaring voorkomt stress en onnodige kosten.

Uw contactpersoon tijdens de verhuizing, de move manager, begeleidt u hierin. Stap voor stap neemt u samen het proces door. U hoeft zich hierover niet druk te maken. De inklaring hoort standaard bij onze internationale verhuisservice

Lossen, plaatsen en uitpakken
Het lossen en plaatsen van uw meubilair en dozen is altijd inbegrepen in de offerte. Uitpakken is aparte service. De meeste mensen kiezen hier niet voor, omdat het praktisch en prettig is uw eigen nieuwe woning in te delen. Vergis u echter niet in de tijd, uitpakken is een tijdrovende taak.

Indien u snel op orde wilt zijn en geen dozen meer wilt zien en u zo kort mogelijk in de rommel wilt zitten, raden wij u aan om te kiezen voor onze uitpakservice. Kies dan ook voor de klusjesman!

Maak optimaal gebruik van onze internationale verhuisservice. Op deze manier bent u binnen korte tijd helemaal op orde in uw nieuwe woning.

Klusjesman
Daar waar de service van onze verhuisteam ophoudt, neemt de klusjesman het over. Hij hangt verlichting op, koppelt wasmachines aan. Dit team hangt schilderijen, spiegels, lijsten en andere items op aan de muur en monteert als de beste.

Indien u deze service overweegt, bespreek dit tijdig met uw UTS contactpersoon. Een klusjes man kunt u over het algemeen per hele of halve dag reserveren.

Verzekering
UTS International biedt all risk verzekeringen aan tegen een aantrekkelijke premie. Wij raden u aan altijd een allrisk verzekering te nemen. De premie van de deze verzekering staat vermeld in de offerte. Dit is altijd een percentage over de waarde van uw inboedel.

UTS International wenst u veel succes bij uw aankomende internationale verhuizing. Laat u zich vooral goed voorlichten en bereid u zich goed voor.

Maak op tijd een afspraak met uw verhuizer, zodat de voorbereidingen tijdig kunnen beginnen.  We zijn er voor u!

Lees hier ons artikel ‘Internationale verhuizing. Hoe bereid ik me voor?”

The world move with us.

Internationale verhuisservice uts international

Heeft u een vraag?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

  Liever direct contact?

  ma-vr 9:00 – 17:00