Overzeese verhuizing

U gaat verhuizen naar een overzeese bestemming? Verhuizen naar een ander land is een belangrijke stap in uw leven. Bij een overzeese verhuizing komt heel wat kijken. Wij helpen u graag.

UTS International heeft jarenlange internationale verhuiservaring en helpt u graag. Bij een overzeese verhuizing komt veel kijken. Wij doen er alles aan om voor u een zorgeloze verhuizing te verzorgen. Dat kunnen wij als de beste.

Maak een afspraak met één van onze moving consultants. Tijdens een bezoek aan huis of een online survey kunt u al uw wensen kenbaar maken en al uw vragen stellen. Na dit gesprek ontvangt u een offerte, met een duidelijk overzicht van alle afspraken en bijbehorende tarieven.

Het meest gebruikelijk is om uw inboedel te versturen per zeevracht. UTS International heeft een betrouwbaar netwerk van internationale verhuispartners. Samen verzorgen we de inklaring en de aflevering van uw persoonlijke eigendommen in uw nieuwe woning.  Overzees verhuizen is ons dagelijkse werk, al jaren. We helpen u graag!

Door de lucht
U kunt uw persoonlijke eigendommen ook per luchtvracht verzenden. Het is van belang dat alle benodigde documenten in orde zijn voor een spoedige inklaring op het moment van aankomst op het vliegveld.

Opslag
U kunt ervoor kiezen om een gedeelte van uw inboedel langdurig op te slaan. UTS International zorgt voor de juiste verpakking en plaatst uw eigendommen in een UTS opslag speciaal voor inboedels. U heeft tijdens uw verblijf in Nederland, op afspraak, toegang tot uw opslag.

Douaneformaliteiten / inklaring
UTS International is specialist op het gebied van uit – en inklaringen van huishoudgoederen (inboedels). Per land gelden andere regels, wij regelen deze douaneformaliteiten voor u. Uw UTS moving consultant spreekt deze procedure uitgebreid met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Servicepakket
Het dienstenpakket van UTS International is uitgebreid: u kunt kiezen voor een doe-het-zelf verhuizing (zelf in -en uitpakken en de -en monteren) tot een complete full-service verhuizing, inclusief in -en uitpakken, de -en monteren.

Onze UTS moving consultants geven u deskundig advies omtrent al uw vragen en de planning van uw verhuizing.

Lees hier ons artikel over onze internationale verhuisservice.

“Dear all A belated thank you for the excellent services, speedy and hassle free delivery. I received the goods a long time ago, but was finally able to open my personal effects. Everything was in great shape and accounted for. I will make sure to recommend your services to anyone I know. Kind regards “

Verhuizing van Nederland naar de Verenigde Staten

Internationale verhuizing overzee UTS International

Heeft u een vraag?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

    Liever direct contact?

    ma-vr 9:00 – 17:00