Zorgeloos internationaal verhuizen

UTS International bundelt lokale krachten tot een sterk internationaal merk. In Nederland heeft UTS International 12 vestigingen, we zijn altijd bij u in de buurt! UTS International verzorgt  internationale verhuizingen over de hele wereld, dat doen we al 30 jaar.

Bij UTS International vindt u alle expertise en ervaring die nodig is om internationale verhuizingen professioneel uit te voeren en te begeleiden.

Persoonlijk & Professioneel

Als klant krijgt u een persoonlijke coördinator toegewezen die uw verhuizing van het begin tot aan het einde begeleid. Onze coördinatoren zijn goed getraind en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het land van bestemming.  De coördinatie van uw verhuizing vindt plaats vanaf ons hoofdkantoor in Den Haag.

Onze lokale UTS partners voeren de verhuizing uit, deze UTS teams zijn speciaal getraind. Het overzees verpakken, het laden van uw persoonlijke eigendommen voor een internationale verhuizing, het opstellen van een correcte inventarislijst is vakwerk.

The world moves with us

UTS International heeft een uitgebreid netwerk van verhuispartners over de hele wereld. Wij zijn in staat naar elk mogelijke bestemming een verhuizing uit voeren:

  • Over de weg
  • Overzee
  • Door de lucht
  • Opslag

Zakelijk

UTS International is een bekende naam in het bedrijfsleven. Het verzorgen van verhuizingen voor expats (bedrijfsleven en overheid) is ons specialisme. UTS International heeft ruime ervaring in het samenwerken met HR professionals om de relocation van expats zorgeloos te laten verlopen.

Het vertrouwen bij onze zakelijke klanten en netwerk heeft UTS International afgelopen jaren verdiend door betrokkenheid te tonen voor elke verhuizing, met oog voor detail.

Heeft u een vraag?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

    Liever direct contact?

    ma-vr 9:00 – 17:00