Zakelijke internationale verhuizing

Zorgeloze zakelijke internationale verhuizing

UTS International heeft afgelopen 30 jaar een goede naam opgebouwd bij onze zakelijke klanten. Dit vertrouwen hebben we gewonnen door onze betrokkenheid bij elke zakelijke internationale verhuizing: professioneel en met oog voor detail.

Wij doen er alles aan een zorgeloze verhuizing te realiseren, zodat uw werknemers zich kunnen focussen op deze nieuwe stap in hun carrière.

Het UTS team van moving consultants is uitstekend getraind. Wij werken met de allerbesten en streven naar het hoogste serviceniveau.

Hoe werkt UTS International?
Een zakelijke internationale verhuizing kan worden aangemeld bij UTS International door HR of door de werknemer zelf. Na deze aanmelding zet UTS International het proces in gang:

 • Afspraak voor oriënterend gesprek aan huis of online survey door UTS moving consultant
 • Tijdens afspraak: bespreken van alle wensen, vragen, planning en bepalen verhuisvolume
 • Offerte
 • Goedkeuring offerte
 • Uitvoering verhuizing en facturatie (naar HR of werknemer)
 • Verscheping naar land van bestemming
 • Inklaring (indien nodig) en aflevering op het afleveradres

Lees hier ons artikel over “Offerte internationale verhuizing. Hoe werkt dat?”

Persoonlijke begeleiding
Uw werknemer krijgt een persoonlijke UTS moving consultant toegewezen; één contactpersoon tijdens het gehele verhuisproces.

Service pakket
Het servicepakket van UTS International is uitgebreid. Afhankelijk van budget en wensen kunnen onze klanten kiezen voor een complete all-in verhuizing, inclusief in -en uitpakken, de -en monteren tot een doe-het-zelf verhuizing (zelf in -en uitpakken, zelf de -en monteren).

Lees hier ons artikel over onze internationale verhuisservice.

Corporate brochure voor HR
Meer weten over UTS International? Wij maken graag kennis met u en uw organisatie. Neem contact op met ons kantoor om een afspraak te maken, wij komen graag naar u toe. U bent ook van harte welkom bij ons op kantoor in Den Haag. Een online kennismaking kan uiteraard ook ingepland worden.

Download hier de brochure UTS International.

Heeft u een vraag?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

  Liever direct contact?

  ma-vr 9:00 – 17:00